You are currently viewing شستشوی فرش ماشینی و فانتزی

شستشوی فرش ماشینی و فانتزی

شستشوی فرش ماشینی

به طور خلاصه تمامی فرشهای ماشینی ساده و ابریشمی و ترک با توجه به تشخیص کارشناسان کارخانه قالیشویی ونک وارد سالن شور مربوطه میشود و با دستگاهای تمام اتومات بدون هیچ گونه آسیب دیدگی شستشو انجام می شود.

  • در کارخانه، ابتدا فرش توسط متخصصین کارشناسی شده، در صورت سلامت و تأیید وارد سالن شستشوی مربوطه می شود.
  • خاک و گرد غبار و ذرات جامد از روی فرش برداشته شده، در صورت وجود گرد و خاک در مغز آن، فرش داخل خاک گیر مکانیکی قرار گرفته تا با چرخش دورانی، متن قالی از خاک تهی گردد.
  • رنگهای فرش از لحاظ پایداری و ثبات تست می شوند.
  • با جاری شدن آب روان فرش را کر اسلامی داده، آبکشی می کنیم (آبکشی از پشت و روی فرش الزامی است).
  • برای از بین بردن لکه های غیر پایدار و چربی های رونده، فرش با یک ماده شوینده، ملایم شسته می شود.
  • لکه های پایدار در این مرحله نمایان و آشکار می شوند.
  • همزمان ریشه ها به آرامی شستشو می شوند.
  • شستشوی کامل فرش با استفاده از مواد شوینده استاندارد آغاز و پس از خاتمه، مجدداً آبکشی انجام می گیرد.
  • در مرحله پایانی فرشها اتو کشی و رول و بسته بندی میشود.

شستشوی فرش های فانتزی

نکاتی که باید رعایت شود در شستشوی فرش های فانتزی این است که:

  • جارو برقی خود را در جهت خاب فرش بکشیدتا تمام گرد و غبارش گرفته شود.
  • اگر بخواهید فرش فانتزی را برس بکشید از برس خوب و بهتر استفاده کنید.
  • با آب داغ فرش فانتزی را نشورید زیرا  فرش را از بین می برد و باعث می شود زودتر کهنه بشوند.

شستشو فرش های فانتزی کار هر کسی نیست قالیشویی ونک این امکان را می دهد که فرش های فانتزی و انواع فرش های دیگر را بشورد کاملا تضمینی و با بهترین کیفیت شستشو خدمات رسانی می کند.

مورد بعدی که برای شستشوی فرش فانتزی انجام می دهید این است که اگر روی فرش فانتزی لکه چایی یا قهوه و یا هر چیز دیگر که ریخته باید با دستما کاغذی یا حوله تمیز شود تا از نفوذ بیشتر آن به فرش جلوگیری کند.


اگر بخواهیم از شامپو فرش استفاده کنیم اول باید گرد و غبار آن را بگیریم و بعد لکه گیری کرد که کاملا اثری ازش نمونده باشد و برای درست  کردن محلول شستشو حتما از آب گرم استفاده کنید و از آب داغ خوداری کنید چون باعث از بین بردن فرش شما می شود و از آب سرد هم نباید استفاده شود چون قدرت تمیزی کمتری دارد و لکه یا کثیفی را از بین نمی برد به آن صورتی می خواهید تمیز شود شستن قالیچه یا فرش های خود را به قالیشویی ونک بسپارید.

قالیشویی ونک، توانسنت برند خود را ثبت کند. اولین قالیشویی در تهران، قالشویی ونک بود که ثبت برند انجام داده است و به تمام مناطق ونک، امیر آباد، یوسف آباد، گیشا، جردن، ولی عصر، غرب تهران، مرزداران خدمات رسانی میکند.

 قالیشویی شهرک غرب، قالیشویی غرب تهران، قالیشویی امیرآباد، قالیشویی گیشا از دیگر شعبه های این قالیشویی می باشد.

شستشوی حرفه ای فرش های ماشینی

قالیشویی ونک به تمام مناطق ونک، امیر آباد، یوسف آباد، گیشا، جردن، ولی عصر، غرب تهران، مرزداران خدمات رسانی می کند شستن فرش های دستبافت کار سخت و سنگینی هست وکار هرکسی نیست باید فوت و فن این را داشته باشد که بتواند از پس این کار بربیاید. قالیشویی ونک این امکان را به شما می دهد که شستن فرش های خود را به ما بسپارید.

قالیشویی ونک با صد در صد تضمینی و با کیفیت شستشو، شستن انواع فرش، فضای مناسبی می خواهد که به راحتی آن را بشوریم خیلی از آدم ها با شستن فرش دستبافت آشنا هستند. نکات مهم راجبه شستشوی انواع فرش ها مطرح است، قالیشویی ونک با سابقه کار و قابل اعتماد هستند، فرش های دستبافت، فرش های حساسی هستند با رعایت نکات شستشو، فرش را از بین نبریم بهتر است برای شستشوی انواع فرش های خود و فرش دستبافت، فرش خود را به قالیشویی ونک بسپارید.

قبل از شستشوی فرش بهتر است، اول گرد و غبار آن را از بین ببریم و بعد شروع به شستن فرش بکنیم، برای شستن فرش باید دقت کرد که فرش رنگ نمی دهد، چه نوع دستبافت و چه نوع غیر دستبافت یا همان ماشینی.

اگه لکه ای یا هر چیز دیگری که روی فرش دستبافت ریخته است که از عهده ی شما بر نمیاد یا نمی توانید آن را بشورید و یا پاک کنید آن را به قالیشویی ونک بسپارید، با به ترین کیفیت شستشو و صد درد صد تضمینی برای شستن فرش های ماشینی یا فرش دستبافت باید این نکته را توجه کرد:

اگر از پدر رختشویی استفاده می کنید آن را قبل با آن حل کنید تا به راحتی شسته شود و به فرش آسیبی نزند و باعث پوسیدگی یا خرابی فرش بشود، اگر که با صابون بشورید که چه بهتر از قدیم این شیو را پیاده می کردند برای انواع فرش ها، فرش های ماشینی و فرش های دستبافت قابل استفاده است.

  مواد شوینده مصرفی برای شستشوی فرش در قالیشویی

یک نکته ی دیگری که وجود دارد برای شستن فرش این است که فرش را جایی که شیب دارد پهن کنید و شروع به شستن کنید البته روی آسفالت هم پهن نکنید برای شستن فرش هاتون این نکته باید توجه داشت، که هرگز از مواد شوینده های غیر استاندارد و نا معتبر استفاده نکنید، چون باعث خرابی فرش می شود و از ارزش فرش هم کم می شود و دیگه اون زیبایی اولیه خود را ندارند و از مواد شوینده و آب زیاد از بین می برد و همینطور از آب گرم و داغ هم نباید برای شستشوی فرش استفاده کرد فرش از بین می رود.

به طور میانگین فرش های دستبافت بین 3 تا 5 سال بک بار باید شستشه شود که دوام بیشتری داشته باشد و فرش از بین نرود فرش های خود را به قالیشویی ونک بسپارید.

کاربرد مواد شوینده

بر اساس ویژگی های فرش مورد نظر، مواد شوینده متفاوتی به کار گرفته می شود فرش های نو، ظریف و حساس با شامپو، فرش هایی که گرد و خاک زیاد و آلودگی بیشتری دارند با پودر و شامپو شسته می شوند چنانچه مشخص شود که پودر به فرش آسیب می رساند از صابون در شست و شوی آن استفاده می شود برای این کار صابون رنده شده یا صابون ژله ای را درون سطلی با آب گرم به خوبی مخلوط می کنند تا مایع غلیظ و یکنواختی بدست آید.

شلاق زنی

شلاق زنی یکی از مراحل مهم و قابل توجه شستشوی فرش است. در این مرحله سعی می شود با استفاده از نیروی مکانیکی به فرش، مواد شوینده و آلودگی ها را از آن خارج نمایند. علاوه بر کج بیل امروزه برای سرعت بخشیدن به کار از دستگاه برقی شلاق زنی که دارای تسمه های لاستیکی متعدد در درون محفظه ای است استفاده می کنند.

آبکشی

 آبکشی آن آغاز می شود بسته به شدت آلودگی و نیاز فرش پس از یک یا چند مرحله شستن فرش شست و شوی فرش که به پایان برسد برای از بین رفتن کامل آلودگی، آبکشی بوسیله شلنگ یا لوله های تعبیه شده در سالن شور آب را به روی فرش هدایت کرده و بوسیله کج بیل یا شلاق مواد شوینده و گرد و خاک و اضافات را از فرش خارج می کنند آنقدر این کار انجام می شود تا زمانی که تمام مواد شوینده موجود در فرش خارج شده و آب تمیز از آن خارج شود حرکت به سمت خواب فرش انجام می شود تا زمانی که آب کاملا از فرش خارج شود.

رنگ دواندگی

بلند شدن و خروج رنگ های تیره از روی الیاف رنگی تیره و وارد شدن و نشستن آن ها بر روی الیافی که رنگ های روشن دارند رنگ دواندگی نامیده شده است. رنگ دواندگی به دلیل عدم ثبات رنگی در قالی است برای از بین بردن رنگ دواندگی در فرش از مواد شیمیایی رنگ بر، از قبیل کلر و هیدروسولفیت سدیم استفاده می شود.
پس از خروج کامل آب از فرش در صورت مشاهده رنگ دواندگی در فرش (حتی درصد کم) محلولی ترکیبی از، نسبت به رنگ دواندگی ترکیب این ماده توسط سرپرست بخش شستشو آماده می شود یک ماده شیمیایی آماده شده و بوسیله آب پاش بر تمام سطح فرش پاشیده می شود سپس توسط کج بیل این محلول به تمام نقاط فرش پخش شده و نسبت به رنک دواندگی فرش و درصد مواد، بین 5 الی 30دقیقه بر روی فرش باقی می ماند.

اگر همچنان آثاری از رنگ دواندگی در فرش مشاهده پس از آن مرحله آبکشی را مانند قبل تکرار می کنند شود، دوباره محلول را آماده و عملیات قبل تکرار می شود پس از پایان مرحله شست و شو و آب کشی با فرچه و محلول ریشه های بالاو پایین فرش را شسته و اثرات باقی مانده رنگ را پاک می کنند و آبکشی را انجام می دهند.

مراحل شستشو در قالیشویی

  • دستگاه غبارگیری قالی درون محفظه قرار می گیرد و با چرخش دستگاه گرد و غبار از قالی گرفته می شود.
  • خیس کردن قالی
  • شست و شو با مواد شوینده توسط دستگاه شلاق زنی
  • آبگیری و پر کردن مواد شوینده
  • قرار دادن قالی در دستگاه آبگیری
  • آبگیری قالی
  • پهن کردن قالی در هوای باز
  • خشک کردن قالی
  • لول کردن قالی پس از خشک شدن

قالیشویی ونک بهترین قالیشویی تهران با بیش از ۵۰ سال سابقه آماده ارائه خدمات در قالیشویی ستارخان، قالیشویی جردن، قالیشویی سعادت آباد می باشد.

شستشوی فرش

نکات مهم درشستشوی فرش

نکته مهم برای شستشوی فرش، گرفتن گرد و غبار و تکاندن فرش به صورت آهسته و ملایم  گرد و غبار را از لا به لای تاروپود فرش خود بیرون بکشید. اگر این گرد و غبار ها در میان پرز ها باقی بماند، ممکن است باعث چرک تاب شدن فرش شما شود اگر فرش دستبافت دارید نباید زیاد خیس کرد چون به فرش آسیب می رساند اختمال رنگ پس دهی را دارد. رفوگری فرش، چرم دوزی فرش، رنگبرداری، شیرازه دوزی، ریشه بافی، رنگرزی با بالاترین کیفیت در قالیشویی ونک انجام می شود.

در قالیشویی ونک نکاتی مهم و همچون کلیدی در مورد شستشوی فرش به شما مردم اطلاع رسانی  و خدمات می رساند. حتما توجه داشته باشید که شستشوی فرش را در زمین شیب دار انجام دهید. و با آب ولرم فرش خود را شستشو دهید ، فرش را در معرض نور خورشید قرار ندهید چون رنگ رفتگی ایجاد می کند، فرش را در وزش باد و در معرض سایه قرار دهید. فرش را قبل از خشک کردن کامل لوله نکنید چون باعث رشد میکروب و بوی بد می گیرد شستشوی فرش و شامپو فرش کشیدن، برای شست و شوی فرش ها روش های متعددی وجود دارد بهترین روش برای شستن فرش ها این است که آن ها را به شرکت های معتبر قالی شویی بسپارید.

  بهترین روش پاک کردن لکه آدامس از روی مبل و فرش

شست و شوی معمولا به دو روش انجام می گیرد:

  • دستی (خانگی)
  • کارخانه ای

شست و شوی کارخانه ای : در این روش شست و شو به وسیله افراد مجرب و کارآزموده با مواد پاک کننده مطوئن و غیر مضر انجام می شود.

هنگام شست و شو قالی باید به نکات زیر توجه نمود

  • قالی های هنری و گران قیمت و موزه ای نباید دستی و با مواد معمولی شسته شود  زیرا ممکن است به آن صدماتی جبران ناپذیر وارد گردد. باید توسط افراد مجرب شسته شود.
  • لکه های قالی باید هنگام شست و شو پاک شود در غیر این صورت لکه کهنه میشود و بر روی قالی ثابت می گردد و لکه قدمی به راحتی قالی پاک نمی شود.
  • برای استفاده از مواد شویند برای شست و شو بهتر است از مواد قلیایی یا آمونیاکی استفاده نگردد.
  • شست و شو قالی موجب پوسیدگی یا تغییر شکل قالی می شود و اگر قالی قبل از شست و شو دچار عیب شمشیری یا کجی دارکشی شده باشد پس از شست و شو به حالت قبل برمی گیردد و عیب می ماند.
  • بهتر است هنگام شست و شو از مواد شوینده مناسب و استاندارد استفاده و کف مواد شوینده پس از شست و شو پاک شود و در قالی باقی نماند چون این موضوع باعث پوسیدگی  زود هنگام قالی می گردد.

شستشوی فرش های نفیس

نظافت و شست‌ وشوی برخی از لوازم، دقت بیشتری می‌طلبد برا عدم رعایت برخی از نکات ممکن است صدماتی به این لوازم وارد آورده و ما را ناچار به خرید یک نمونه جدید یا صرف بهایی هنگفت بابت تعمیر و رفع و رجوع عیب و ایراد حاصله کند. در میان لوازم خانه مبلمان به‌دلیل اینکه در معرض‌ترین و پر استفاده‌ترین لوازم هستند نیاز به شست‌وشوی هر ساله دارند.

(مبل شویی) نگهداری و شست‌و شوی مبلمان پارچه‌ای برای شست‌وشوی مبل‌های پارچه‌ای بهترین راه استفاده از شامپو فرش است در مورد استفاده از شامپو فرش برای نظافت مبلمان هم باید بگویم که این محصولات، آلودگی را از بین می‌برند اما چون مبل پس از شامپو فرش کشیدن، دیگر آب‌کشی نمی‌شود و در آن باقی می‌ماند و خشک می‌شود این می‌تواند باعث پخش ذرات آلودگی در سطح مبل شود پس بهتر است بعد از شامپو کردن مبل‌هایتان، با یک بخارشو یا جاروبرقی معمولی، ذرات آلوده روی مبل‌ها را از بین ببرید.

(مبلشویی) قبل از اینکه مبلمان را با شامپو فرش شست‌ و شو دهید، قسمتی از مبل را شسته و امتحان کنید که پارچه مبل رنگ ندهد. از بین بردن لکه‌های گوناگون از روی مبل لکه‌های روی مبل انوع گوناگونی دارند ممکن است روی مبل شما لکه چربی یا شیمیایی یا جای رد قلم و خودکار مانده باشد حتی ممکن است مبلمان شما به وسیله سیگار سوخته باشد.

باید بگوییم که این مشکلات قابل رفع است اثری سوختگی یا زردی سیگار را هم می‌توانید با یک حبه قند از بین ببرید روش کار هم ساده است قند را روی لکه بمالید و آن قدر این کار را ادامه دهید تا پاک شود  اگر این لکه روی الیاف مصنوعی ایجاد شده باشد، می‌توانید با آبلیمو آن را پاک کنید اگر جنس رویه مبل شما از پارچه کرکدار است با کمی شیر آن را خیس و با مقداری پنبه لکه آن را پاک کنید و در آخر با آب و صابون لکه شیر را هم از بین ببرید.

(مبل شویی) لکه جوهر روی مبل را هم می‌توان از بین برد مراحل کار به این ترتیب است اول آن را خیس کنید و کمی نمک روی لکه بریزید، سپس با پنبه محل را تمیز کنید راه دیگری هم وجود دارد، ابتدا محلول گلیسیرین و آمونیاک را روی لکه بمالید و سپس با آب و پودردستی رویه مبل را شست‌وشو دهید.برای پاک کردن لکه چربی روی مبل هم باید کمی محلول نمک و الکل روی آن بمالید.

اگر جنس رویه مبل پارچه ابریشمی باشد، راه ساده‌تری هم وجود دارد با یک برگه کاغذ خشک کن روی قسمت لکه شده را بپوشانید و اتوی داغ را محکم روی آن فشار دهید تا لکه ناپدید شود نگهداری و شست‌وشو و گردگیری مبلمان چرمی برای اینکه مبلمان چرمیتان تمیز و نرم بماند مرتب آن را گرد‌گیری کنید و گاه به گاه سطح آن را به وسیله واکس مخصوص چرم پاک کنید.

هرگز مبلمان چرمی را با پاک‌کننده‌های شیمیایی شست‌ و شو ندهید زیرا با این کار مبلمان را نابود کرده‌اید توصیه می‌شود هر هفته از دستمال خشک و جاروبرقی برای تمیز کردن مبل استفاده کنید و به محض ریختن مواد غذایی آن را تمیز کنید. مبلمان و کاناپه‌های چرمی را از منابع گرمازا مانند رادیاتور و آتش روباز شومینه دور نگه‌دارید، چراکه گرمای زیاد موجب خشک و شکننده شدن چرم می‌شود.

گوشه‌های مبل را جاروبرقی بزنید و آنها را همیشه تمیز نگه دارید. جمع شدن گرد و خاک در گوشه‌های مبل چرمی موجب می‌شود این گرد و خاک‌ها به چرم نشسته و از آن جدا نشوند.

  نحوه شستشوی فرش شگی و نکات مهم آن

از آب زیاد، حلال‌های تمیزکننده صابون یا آمونیاک برای شست‌ و شوی مبل چرمی استفاده نکنید از جمله اشتباهات افراد استفاده از آب زیاد و صابون برای تمیز کردن مبلمان چرمی است. این روش باید صد در صد کنار گذاشته شود چون سطح چرم را به مرور از بین می‌برد و باعث ایجاد ترک و شکستن آن می‌شود. همچنین بهتر است از تمیزکننده‌ها و حلا‌ل‌های قوی مانند آمونیاک استفاده نکنید. آنها رنگ چرم را از بین می‌برند و آن را سفید می‌کنند. حتی در صورت وجود لکه از مقدار خیلی کمی آب استفاده کنید و نگذارید رطوبت آب روی چرم باقی بماند.

برای شست‌ و شوی مبل‌هایی که از ترکیب چرم و پارچه ساخته شده‌اند نیز بهتر است نهایت دقت را داشته باشید زیرا هر قسمت را باید به شیوه‌ای که توضیح دادیم شست‌وشو دهید. قالیشویی ونک با به ترین قیمت، شستشوی تضمینی، تحویل در اسرع وقت و با به ترین کیفیت شستشو ارایه می دهد.

شستشوی فرش ماشینی و فانتزی
شستشوی فرش ماشینی و فانتزی

شستشوی فرش در قالیشویی:

  • در كارخانه، ابتدا فرش توسط كارشناسان مجرب، كارشناسی شده، در صورت سلامت و تأیید وارد مرحله شستشو می شود در صورت عدم تائید كارشناس و وجود عیوب در سطح فرش، عیوب و هزینه های اصلاح آن به سمع مشتری رسیده ، از تصمیم مشتری مبنی بر اصلاح و رفع آسیب دیدگی قبل از شور ، ادامه كار بدون اصلاح آسیب دیدگی با مسئولیت مشتری،و یا ارجاع فرش معیوب بدون شور، آگاه می شویم.
  • خاك و گرد غبار و ذرات جامد از روی فرش برداشته شده، در صورت وجود گرد و خاك در مغز آن، فرش داخل خاك گیر مكانیكی قرار گرفته تا با چرخش دورانی، متن قالی از خاك تهی گردد.
  • رنگهای فرش از لحاظ پایداری و ثبات تست می شوند .
  • با جاری شدن آب روان فرش را كر اسلامی داده، آبكشی می كنیم (آبكشی از پشت و روی فرش الزامی است)
  • برای از بین بردن لكه های غیر پایدار و چربی های رونده،فرش با یك ماده شوینده، ملایم شسته می شود.
  • لكه های پایدار در این مرحله نمایان و آشكار می شوند .
  • همزمان ریشه ها به آرامی شستشو می شوند.
  • شستشوی كامل فرش با استفاده از مواد شوینده استاندارد آغاز و پس از خاتمه، مجدداً آبكشی انجام می گیرد.
  • در مرحله پایانی آب با فشار به روی فرش پاشیده و به كمك پاروهای مخصوص و جریان شدید آب، مواد شوینده باقی مانده را از لا به لای پرزها، الیاف و مغز فرش بصورت كامل خارج نموده، این عمل از زوایای گوناگون چندین بار تكرار تا فرش تهی از مواد شوینده شود. در صورت درخواست و سفارش مواد ضد بید به فرش زده می شود.
  • در مرحله آبگیری از دستگاه های آبگیری مكانیكی یا غلطكی استفاده می شود تا به كمك آن ۸۰تا ۹۰ درصد آب قالی گرفته و فرش برای مرحله بعدآماده گردد.
  • در این مرحله فرش جهت كنترل و بازرسی به دست ناظر كیفی سپرده می شود، پس از تائید، به محوطه حیاط كارخانه حمل و با پهن شدن آن از پشت بر روی شن های تمیز و پس از كشیدن برس بر روی سطح فرش در جهت خواب آن، زیر تابش نورخورشید  قرار گرفته، تا ضمن خشك شدن تدریجی، نور آفتاب به میان الیاف آن نفوذ كرده و باعث از بین رفتن بید و كپك احتمالی گردد.
  • لذا بهترین زمان شستشوی فرش در فصول بهار و تابستان و پاییز می باشد چرا كه در این فصول می توان از نورطبیعی خورشید جهت خشك نمودن و ازبین بردن بید استفاده نمود. هر چند این روش با مشكلات و معضلات عدیده همراه است و گذشته از طولانی شدن زمان شستشو ، حضور پر تعداد پرسنل فعال و مجرب را می طلبد كه خود نیز مستلزم هزینه های گزافی می باشد.لیكن قالیشویی ونک خود را همچنان ملزم و متعهد به اجرای این روش می داند، كه این روش حفظ سلامت و كیفیت فرش را تضمین می نماید.
  • در این مرحله  قالی ها از محل تخلیه به سالن شستشو منتقل شده و قالی ها کف سالن پهن و توسط آب و مواد شویند نظیر: شامپو ،تگزاپون ،سود، کاستیک،پرکلرین و … به طور دستی و سنتی شستشو می شوند.
  • مرحله بعدی ، مرحله آبگیری مباشد در این مرحله فرش ها را شسته شده توسط گاری به قسمت دیگ های آبگیری منتقل می گردد. در هر دیگ آبگیری 2 عدد قالی تاشده قرار می گیرد و در اثر چرخش لایه داخلی دیگ ، آب فرش ها گرفته میشود و حدود 5 تا 7 دقیقه  پس از خرخیدن، فرش ها از دیگ بیرون آورده میشود، در حالی که فرش ها تقریبا حالت مرطوب را دارند.
  • با توجه به اینکه دیگ های آبگیری معمولا در قسمتی از سالن شستشو قرار گرفته اند لذا عوامل زیان آور این مرحله تقریبا شبیه مرحله قبلی می باشد. تراز فشار صورت اندازه گیری شده در محل استقرار اپراتور دستگاه آبگیری حین فعالیت حین فعالیت برابر با 83 دسی بل می باشد.
  • مرحله بعدی ، مرحله خشک کردن قالی : در این مرحله قالی ها در مکانی به نام گرمخانه قرار می گیرند تا با استفاده از گرمای موجود، رطوبت فرش گرفته شده و کاملا خشک  شود.
  • مرحله بعدی ، مرحله انتقال فرش ها: در این مرحله فرش ها شسته شده بارگیری و به مقاصد تعیین شده ارسال  می گردد .عوامل زیان این مرحله بیشتر عوامل ارگونومیگی می باشد که ناشی از حمل و نقل قالی میباشد.

به طور میانگین فرش های دستبافت در سال چند بار باید شسته شوند؟

به طور میانگین فرش های دستبافت بین 3 تا 5 سال بک بار باید شستشه شود که دوام بیشتری داشته باشد و فرش از بین نرود.

برای شست‌وشوی مبل‌های پارچه‌ای بهترین راه استفاده از چیست؟

برای شست‌وشوی مبل‌های پارچه‌ای بهترین راه استفاده از شامپو فرش می باشد. برای خواندن نحوه شست و شو مبل ها این مطلب مفید را دنبال کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها